DVD 115 min. IMDB 6.5
12 jaar en ouder
The Recruit
Buena Vista (2003)
In Verzameling
#9

Gezien:
Ja
Thriller
Nederland  /  Engels

Colin Farrell James Clayton
Jessica Greco Brunette at Blue Ridge
Ron Lea Dell Rep
Gabriel Macht Zack
Bridget Moynahan Layla Moore
Al Pacino Walter Burke
Karl Pruner Dennis Slayne
Mike Realba Ronnie

Regisseur Roger Donaldson
Producent Roger Birnbaum; Gary Barber
Schrijver Kurt Wimmer; Roger Towne
Camerawerk Stuart Dryburgh
Componist Klaus Badelt

James Clayton (Colin Farrell) is een van de beste computer ‘wizzkid’ studenten van het land. Precies de persoon die veteraan Walter Burke (Al Pacino) zoekt voor de CIA. Burke legt contact met Clayton en laat doorschemeren te weten wat er met zijn vader is gebeurd. Hierdoor heeft hij de interesse gewekt van Clayton en krijgt hem zover zich in te schrijven bij de CIA. En zo komt Clayton aan op het opleidingsinstituut van de CIA, genaamd ‘The Farm’. Hier ontmoet Clayton de aantrekkelijke Layla Moore (Bridget Moynahan), een van de andere medestudenten. Al snel voelen beide zich tot elkaar aangetrokken. Clayton houdt de groep met bijzondere uitdagingen en opdrachten steeds op scherp, onder het motto ‘niets is wat het lijkt’ en ‘alles is een test’. Dan worden James en Layla bij een nachtelijke oefening gekidnapt. James is ervan overtuigd dat het een test is, ondanks de harde wijze waarop zijn folteraars hem onder handen nemen.
Na deze gebeurtenis verlaat James de CIA. Kort daarna neemt Burke weer contact met hem op. Er is een ‘mol’ binnen de CIA en volgens Burke gaat het hierbij om Layla. Gezien de gevoelens tussen Layla en James wil Clayton dat James weer contact met haar zoekt. De spanning stijgt als de gebeurtenissen veranderen in een net van beklemmende wendingen. James herinnert de woorden van Burke: “niemand is te vertrouwen” en “niets is wat het lijkt”.

Editie gegevens
Streepjescode 8711875963605
Regio Alle Regio's
Release Datum 3-11-2003
Scherm Verhouding 1.85:1
Ondertitels Croatisch; Engels; Engels voor doven/slechthorenden; Hebreews; Nederlands; Portugees; Sloveens; Tjechisch; Turks
Geluidssporen Dolby Digital 5.1
Dolby Digital 5.1 [Engels]
Dolby Digital 5.1 [Frans]
Dolby Digital 5.1 [Tjechisch]
Dolby Digital 5.1 [Turks]
Dolby Digital Surround
Lagen Tweezijdig, Enkellaags
Aantal Disks/Banden 1

Materiaal
Commentaar van Regisseur
Film Trailers
Verwijderde Scenes
Interactive Menus
Persoonlijke Gegevens
Koppelingen IMDB
Trailer

Opslag Eenheid
Disc 1 DVD: